Chrysler ia măsuri drastice

Declinul pieţei americane de automobile a început să-ţi arate colţii, al treilea mare producător din SUA fiind nevoit să dea afară aproape 1000 de angajaţi.

Chrysler ia măsuri drastice Chrysler ia măsuri drastice

Vânzările Chrysler LLC au scăzut în prima jumătate a anului acesta cu 22%, problemele cu care se confruntă producătorii americani fiind foarte grave. Se poate spune că aceştia au fost trădaţi chiar de compatrioţi, care au renunţat la modele mari şi ineficiente, ce alcătuiau majoritar gamele constructorilor locali şi s-au orientat spre modelele economice în special de la japonezi.

Chrysler a anunţat că îşi va micşora numărul de angajaţi cu 1000 până la sfârşitul lui septembrie, prin pensionări înainte de termen şi programe speciale.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.