Chrysler - Rezultate financiare

Al treilea mare grup american de automobile se apropie de momentul decisiv al vieţii. Mai există oare vreun producător din SUA care să facă faţă schimbărilor din piaţă?

Chrysler - Rezultate financiare Chrysler - Rezultate financiare

Se pare că strategia cu îngheţarea preţului combustibililor nu a dat prea mult succes la Chrysler, pentru că în luna iulie vânzările grupului au scăzut cu 29 de procente comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut. Doar puţin peste 98.000 de automobile au fost vândute, dar oficialii americani au prevăzut această situaţie şi au programat deja o sesiune de disponibilizări.

De asemenea o posibilă reducere a costurilor ar putea fi realizată prin externalizarea departamentelor de cercetare prin ţările cu forţă de muncă mai ieftină, cum ar fi România. Dar stai, ca s-au gândit deja la asta.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.