Cine a fost de vină: motociclistul sau şoferul?

Iată un video care vine să pună paie pe foc în eterna confruntare dintre motociclişti şi şoferi. Din fericire, nu vorbim de vreun accident spectaculos, deoarece unul dintre cei doi a reuşit să evite la limită impactul. Vedeţi în video cine!

Motociclistul de faţă a avut inspiraţia să monteze o cameră de filmat pe "armăsarul" său, dar nu pentru a filma ceea ce se întâmplă în faţa sa, ci pentru a avea imagini cu el la ghidon. Soluţie care s-a dovedit inspirată, deoarece astfel se observă foarte bine cum a reuşit să evite la limită un pick-up care a intrat pe contrasens într-o curbă, pe linie continuă.

Da, stimaţi şoferi, este vorba despre un video în care motocicliştii au dreptate - şi dacă aveţi tendinţa să îl acuzaţi pe motociclist că era pe banda greşită, trebuie menţionat că vorbim de un caz petrecut în Marea Britanie. Urmăriţi imaginile mai jos:

Aproape ca a sters masina cu cotul! de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.