Cineva s-a distrat pe cinste: cu Porsche 918 Spyder la viteză maximă. VIDEO

Minunatul Porsche 918 Spyder îşi face de cap în sălbăticia Australiei. Şi pentru că outbackul australian nu e chiar cel mai primitor loc de pe Pământ, hypercarul german goneşte cu viteză maximă, probabil va să scape de căldura de afară.

Cineva s-a distrat pe cinste: cu Porsche 918 Spyder la viteză maximă. VIDEO Cineva s-a distrat pe cinste: cu Porsche 918 Spyder la viteză maximă. VIDEO

Porsche 918 Spyder face parte din grupul hypercarurilor moderne, alături de LaFerrari, McLaren P1 şi Koenigsegg Agera RS. Bineînţeles, nu orice maşină are acces în acest club exclusivist, iar unul dintre motive este viteza maximă - după cum îţi poţi imagina, aceasta trebuie să fie foarte mare. Din fericire, 918 Spyder îndeplineşte cu succes cerinţa vitezei, după cum se poate vedea în videoclipul de mai jos, filmat în sălbăticia Australiei.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.