Citroen C2 1587 Brutale

Rezultat al colaborării între Citroen și MV August, micuța bombă de roți a debutat la “My Special Car Show” în Rimini, Italia.

Citroen C2 1587 Brutale Citroen C2 1587 Brutale
Citroen C2 AugustaConstruită pe baza modelului Citroen C2 VTS, care nu a beneficiat de recentul facelift, versiunea inspirată de motocicleta italiană naked MV Augusta Brutale 1078 R poartă o denumire ușor schimbată. Inspirată tot din cilindreea motorului, 1587 Brutale este o mașină dotată cu un motor de 1,6 litri pe benzină ce dezvoltă 125 CP.

Ediția specială C2 este colorată asemănător cu Brutale 1078R, cu un paintjob în două nuanțe, în timp ce interiorul este echipat cu scaune invelite în piele Alcantara perforată cu logo-ul Brutale. Printre acesoriile ce vor acompania șoferul micuței mașini amintim și de decorurile din fibră de carbon și inserțiile de piele neagră cusută cu fir roșu.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.