Citroen C3 Pluriel Facelfit

Timpul perfect pentru o plimbare cu noul tău CC. Iar Citroen vine în întâmpinarea fanilor de gen cu un facelift târziu al modelului C3 Pluriel.

Citroen C3 Pluriel Facelfit Citroen C3 Pluriel Facelfit
Citroen C3 Pluriel FaceliftModificările au transformat micuţul CC francez într-o maşină şic, cu un exterior care în mod sigur te va diferenţia de restul participanţilor la trafic. Partea frontală beneficiază de noi blocuri optice, mai întunecate dar cu un plus de nuanţă de galben în zona semnalizatoarelor. Grila faţă este vopsită acum într-un gri deschis, ce este asortat cu bandourile laterale şi culoarea corpului stopurilor spate.

În interior noul Citroen C3 Pluriel se prezintă cu acelaşi stil în culori închise, scos din monotonie de noile ornamente din crom satinat montate pe mânerele uşilor, gurile de ventilaţie şi schimbătorul de viteze.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.