Citroen Nemo lansat în România

Citroen a lansat, în România , autoutilitara uşoară Nemo, cu un preţ de pornire de 9.700 de euro. Importatorii estimează vânzări de cel puţin 100 de unităţi în acest an.

Citroen Nemo lansat în România Citroen Nemo lansat în România
Modelul Nemo este cel mai mic utilitar din gama Citroen, argumentele companiei pentru felul în care a fost gândit acest vehicul fiind condiţiile dificile de trafic, aglomeraţia urbană şi accesul dificil la locurile de parcare. Preţul de pornire al lui Citroen Nemo este de 9.700 euro, cu TVA inclus, în dotările standard fiind incluse: sistemul ABS, direcţia asistată şi airbag pentru şofer. Printre dotările opţionale se regăseşte sistemul bluetooth, senzorii de parcare, scaunul rabatabil pentru pasager, airbag frontal pentru pasager şi airbag-urile laterale.

Volumul de depozitare este de 2,5 metri cubi (2.500 litri) şi poate fi extins prin rabatarea scaunului pasagerului la 2,8 metri cubi (2.800 litri). Sarcina utilă este de 610 kilograme

Pe modelul Citroen Nemo vor fi disponibile două variante de motorizare, ambele de 1,4 litri, una pe benzină, care dezvoltă 75 CP şi consumă 6,9 litri la 100 kilometri, şi cealaltă pe motorină, care dezvoltă 70 CP şi consumă 4,5 litri la suta de kilometri. Versiunea combi a modelului va fi disponibilă începând cu luna iunie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.