Compania Volkswagen nu este interesată de o asociere cu rivala Fiat Chrysler

Asta pentru că toate eforturile fabricantului german de automobile sunt orientate pe plan intern.

Compania Volkswagen nu este interesată de o asociere cu rivala Fiat Chrysler Compania Volkswagen nu este interesată de o asociere cu rivala Fiat Chrysler

Compania germană Volkswagen nu este interesată de o asociere cu rivalul Fiat Chrysler. Asta pentru că toate eforturile fabricantului german de automobile sunt orientate pe plan intern, a declarat la Milano pentru Il Sole şi alte două ziare italiene Herbert Diess, CEO la Volkswagen. 

Întrebat dacă Volkswagen a fost interesat de mărcile premium Fiat Chrysler Alfa Romeo şi Maserati, Diess a declarat că grupul său "deţine deja mărci de lux".

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.