Concurs go4it.ro: câştigă jocul FIFA 11

Dacă încă nu ai jucat FIFA 11, participă la concursul go4it.ro şi ai şansa să câştigi unul dintre cele 10 jocuri puse la bătaie.

Concurs go4it.ro: câştigă jocul FIFA 11 Concurs go4it.ro: câştigă jocul FIFA 11

Lansat la începutul acestei luni, FIFA 11 s-a bucurat de un succes enorm în rândul pasionaţilor de fotbal pe calculator. Cele 2,6 milioane de exemplare vândute doar în primul weekend de la lansare spun multe despre cât de mult a fost dorit. Iar şi mai important este că nu a dezamăgit - FIFA 11 se bucură de o mulţime de recenzii favorabile făcute de site-urile de specialitate.

Jocul excelent optimizat graficrulează fluent, fără drop frame-uri şi fără artefacte de imagine cum se întâmpla cu versiunile precedente (FIFA 10, FIFA 2009). Apoi, camera default are un unghi larg care îţi asigură un câmp vizual foarte mare, oferindu-ţi astfel posibilităţi combinative mai bune.

Meciul propriu-zis este superior oricărui FIFA realizat până acum. Electronic Arts a lucrat mult la comportamentul jucătorilor, iar din acest motiv jocul este captivant. Sigur, există în continuare câteva scheme binecunoscute care dau roade, însă per ansamblu experienţa e departe de a fi monotonă. La realismul jocului contribuie şi fizica deplasării balonului, realizată impecabil.

Încă nu l-ai jucat? Participă la concursul organizat de Go4it.ro şi câştigă unul dintre cele 10 jocuri FIFA 11 puse la bătaie.

E simplu! Te înscrii şi câştigi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.