Condoleanţe proprietarului. Un Ferrari 458 Spider de 200.000 de lire, distrus pe nedrept chiar de Poliţie - VIDEO

Acesta este momentul în care un Ferrari ...

Condoleanţe proprietarului. Un Ferrari 458 Spider de 200.000 de lire, distrus pe nedrept chiar de Poliţie - VIDEO Condoleanţe proprietarului. Un Ferrari 458 Spider de 200.000 de lire, distrus pe nedrept chiar de Poliţie - VIDEO

Acesta este momentul în care un Ferrari 458 Spider de 200.000 de lire a fost zdrobit la ordinul Poliţiei din Anglia.

Proprietarul acestuia, Zahid Khan, a fost oprit de către ofiţerii de poliţie din West Midlands pe 5 aprilie anul trecut, deoarece suspectau că maşina a fost furată.

Proprietarul susţine, însă, că a cumpărat-o în urma unor licitaţii printr-un intermediar. Cu toate acestea el nu a reuşit să arate documentele, astfel maşina a fost confiscată şi distrusă chiar sub ochii lui.

Deşi, după ceva timp, s-a întors cu actele care atestau cumpărarea, a fost prea târziu. Maşina era praţuial distrusă.

„Nu pot să cred că mi-au distrus maşina. Îi voi da în judecată pentru încălcarea ordinului judecătoresc şi distrugerea în mod ilegal a maşinii mele”, a spus bărbatul.

VIDEO

Sursă: mirror.co.uk

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.