Configurator Lumma Design, special pentru Porsche Cayenne

Lumma Design oferă pentru Cayenne-ul CLR 558 GT un configurator în faţa căruia mulţi îşi vor pierde nopţile.

Configurator Lumma Design, special pentru Porsche Cayenne Configurator Lumma Design, special pentru Porsche Cayenne

Vara aceasta, Porsche Cayenne s-a metamorfozat în Lumma CLR 558 GT, ceea ce a însemnat, pentru SUV-ul german, adoptarea unei atitudini cu totul şi cu totul noi. Nu vorbim doar despre motorul a cărui putere a ajuns de la 240, la 276 CP, prin intermediul unei resoftări.

De asemenea, nici cuplul care a crescut de la 550 Nm până la 630 Nm nu este cel mai important punct din programul de tuning gândit de germanii de la Lumma pentru maşina conaţionalilor de la Porsche.

Ceea ce merită cu adevărat atenţia este partea estetică, iar aici CLR 558 GT excelează, cu ajutorul setului de bumpere cu un design cât se poate de extravagant, precum şi cu jantele cu dimensiunea de 22 inchi, ce pot fi comandate în argintiu sau negru.

Lumma Design a pus la dispoziţia fanilor Porsche Cayenne modificat, de curând, un configurator care scoate în evidenţă toate opţiunile cromatice ale tunerului german. Cei care vor cu tot preţul să iasă în evidenţă vor aprecia variantele puse la dispoziţie de Lumma, iar aceia dintre ei care îşi permit să aleagă, vor pierde ore întregi din noapte, configurându-şi viitorul SUV.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.