Confort suprem anunţat pentru Opel Astra K: scaune ergonomice cu masaj şi ventilaţie. VIDEO

Noul Opel Astra K are un atu foarte important în lupta pentru cucerirea segmentului C, din care face parte: scaunele ergonomice, care includ acum funcţii rezervate maşinilor de lux. Mai jos, câteva detalii despre ce urmează să ofere aceste scaune.

Confort suprem anunţat pentru Opel Astra K: scaune ergonomice cu masaj şi ventilaţie. VIDEO Confort suprem anunţat pentru Opel Astra K: scaune ergonomice cu masaj şi ventilaţie. VIDEO

Poate că imaginile cu noul Opel Astra K nu te-au convins încă să aştepţi cu nerăbdare maşina, dar noi am testat pe mii de kilometri scaunele ergonomice de pe actuala Insignia şi putem să-ţi spunem de pe acum că noul Astra va veni cu un atu enorm, în special pentru cei care au probleme cu spatele: scaunele ergonomice tipice clasei medii, care includ acum funcţii premium: reglaj electric, masaj şi ventilaţie.

În primul rând, trebuie să ştii că scaunele de pe Insignia sunt certificate AGR (organism german care se ocupă de sănătatea spatelui nostru), motiv pentru care chiar nu vei obosi cu spatele nici măcar după un drum de 7-800 de kilometri, asta chiar în cazul în care ai probleme cu mijlocul (subsemnatul e vinovat de aşa ceva, chestie valabilă pentru mai toţi jurnaliştii auto). Ei bine, acum trebuie să ştii că vei putea avea o versiune chiar mai avansată pe noul Astra K!

Ce oferă scaunele noi de pe Opel Astra K

În primul rând, trebuie să ştii că le vei cumpăra separat - dacă vrei doar scaunul şoferului certificat AGR, decartezi circa 390 de euro (preţuri pentru Germania). Acest scaun poate include, în funcţie de opţiunile pe care le adaugi, reglaj electric pe 18 direcţii, reglaj al suportului lateral (scaunul te va strânge din lateral exact atât cât doreşti), funcţie de masaj, funcţie de memorie (va memora reglajele deja făcute) şi funcţie de ventilaţie şi încălzire.

Dar nu doar şoferul se poate bucura de aşa ceva, scaunul pasagerului poate avea exact aceleaşi funcţii, în timp ce pasagerii din spate pot beneficia de încălzire în scaun. Practic, cu circa 1.000 de euro adăugaţi la preţul maşinii, ai acelaşi confort în scaun pe care l-ai primi într-o maşină premium foarte bine dotată.

Mai multe detalii puteţi vedea în filmuleţul de mai jos, care arată şi mecanismele din spatele scaunelor cu funcţie de masaj. Iar noi abia aşteptăm să testăm noul Astra K spre finalul acestui an. Cu tot cu scaunele lui ergonomice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.