Corsa antigravitaţie poate fi găsită şi văzută la Londra

Noul Opel Corsa atrage privirile, asta nu o putem nega. Dar când un artist se gândeşte să facă o sculptură care include o Corsa care pare a sfida gravitaţia, atunci chiar că ne-a atras atenţia!

Corsa antigravitaţie poate fi găsită şi văzută la Londra Corsa antigravitaţie poate fi găsită şi văzută la Londra

Dacă aveţi drum prin Londra, nu rataţi această sculptură extravagantă a lui Alex Chinneck, care a reuşit să pună o Corsa cu roţile-n sus, pe un asfalt răsucit, întregul ansamblu părând că sfidează gravitaţia.

E vorba de noul Corsa (sub brandul Vauxhall, cu care e produs în Marea Britanie), făcut să leviteze deasupra solului de către un sculptor britanic deja cunoscut pentru instalaţiile sale artistice ieşite din comun. Scopul său? Să arate că piatra şi asfaltul, două materiale aparent inflexibile, pot deveni fluide atunci când sunt răsucite în jurul unei alte piese de artă  - noua Corsa fiind, în opinia sa, exact acest lucru.

Acum, nu ştim dacă noul Corsa va permite să faceţi flic-flac-uri în aer sau să răsuciţi şoseaua după voi, dar ştim că ideea lui Chinneck e chiar mai reuşită decât casa pe care a făcut-o să se topească acum un an, tot în Marea Britanie...

Vom testa noul Opel Corsa în România chiar zilele acestea, staţi pe fir pentru a vedea primele noastre concluzii!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.