Corsa Kaleidoscope, surpriza Opel pentru Geneva 2012

Producătorul din Russelsheim vine la salonul auto elveţian cu o ediţie specială pentru Corsa, individualizată atât la exterior, cât şi în habitaclu.

Corsa Kaleidoscope, surpriza Opel pentru Geneva 2012 Corsa Kaleidoscope, surpriza Opel pentru Geneva 2012

Orientarea lui Opel Corsa este cât se poate de evidentă, dar clienţii tineri pe care germanii îi aşteaptă în showroom-uri pot fi stimulaţi chiar şi mai mult. La Salonul Auto Geneva de anul acesta, producătorul din Russelsheim va aduce ediţia specială Kaleidoscope, ce aruncă modelul de clasă mică într-o lumină complet nouă.

Exteriorul maşinii germane este individualizat datorită jantelor negre de 17 inchi, asortate cu noile culor ale exteriorului. Pepperdust şi Technical Grey sunt noile nuanţe ce vor scoate din mulţime micul Opel, iar dacă acestea nu sunt îndeajuns de evidente, viitorii clienţi vor mai avea la dispoziţie si ornamente negre pentru plafon, oglinzile retrovizoare şi grilă.

Nici interiorul nu a fost neglijat, astfel că Opel Corsa Kaleidoscope a pregătit, pentru pasageri, ornamente colorate pentru ceasurile de bord, gurile de ventilaţie şi mânerele uşilor, în timp ce tapiţeria şi planşa de bord rămân negre. Sub capotă, motoarele sunt aceleaşi, fie că se va alege economicul 1,3 CDTI ecoFLEX sau performantul 1,6 turbo, de 150 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.