Crash test ADAC cu Ford Fiesta şi Peugeot 308

Organismul german ADAC a realizat un crash test cu Ford Fiesta şi Peugeot 308, două modele acreditate cu 5 stele la EuroNCAP. Care este mai sigură, veţi putea vedea în următorul VIDEO.

Scopul acestui test realizat de ADAC este de a observa comportamentul celor două modele la testul de coliziune, iar faptul că cele două maşini fac parte din segmente diferite, îl fac şi mai interesant. Pentru a putea vedea rezumatul dintre Ford Fiesta şi Peugeot 308, ambele premiate cu 5 stele la EuroNCAP, nu vă rămâne decât să urmăriţi VIDEO-ul din galeria multimedia.

Dar înainte de asta, cine credeţi că iese mai şifonat din acest crash test, Peugeot 308 sau Ford Fiesta?

VEZI AICI CRASH TESTUL CU CELE DOUĂ MODELE!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.