Cu Mercedes S Class, prin off-road

Se iau un rus pus pe distracţie, un Mercedes-Benz S Class şi o baltă adâncă, dintr-o pădure oarecare. Rezultatul nu este greu de anticipat.

Cu Mercedes S Class, prin off-road Cu Mercedes S Class, prin off-road

Un Mercedes-Benz S Class este o maşină de vis, pentru majoritatea dintre noi. Are destul lux şi putere pentru segmentul din care face parte, ba chiar umblă vorba că ar fi maşina care dă tonul inovaţiilor printre rivali.

Chiar şi aşa, există un loc în care nici măcar cei mai fanatici ingineri germani nu ar avea pretenţia că S Class poate fi competent: terenul accidentat. Recent, un şofer rus a descoperit pe pielea lui ce înseamnă să îţi supraevaluezi limuzina sau - cine ştie - ce vedem în imagini este doar efectul alcoolului.

Cert este că un Mercedes S a ajuns înglodat într-o baltoacă cât toate zilele, iar prietenii nefericitului posesor, sosiţi în ajutor cu un Infiniti FX şi o Lexus LX nu au mai avut mare lucru de făcut pentru a salva situaţia. Poate doar să…desfacă o sticlă de vodcă, în cinstea evenimentului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.