Cu turma de oi pe Autostrada Soarelui - VIDEO

Şoferul unui camion a filmat o turmă de oi pe Autostrada Soarelui (A2), în zona punctului de taxare de la Feteşti.

Şoferul unui camion s-a chinuit minute bune să traverseze podul de dinaintea punctului de taxare dela Feteşti, pe sensul spre Bucureşti. Motivul a fost unul aproape incredibil: drumul era blocat de o turmă de oi.

Ciobanii au folosit autostrada pentru a trece cu turma de pe un mal pe celălalt, ceea ce a afectat circulaţia maşinilor pe ambele sensuri de mers. Chiar dacă ciobanii purtau veste reflectorizante, prezenţa oilor pe o şosea de mare viteză prezintă un pericol deosebit pentru circulaţie.

„România anului 2019, autostradă de mare viteză. Cu măgari, tot ce trebuie, frumos aici, pe talente. Ia uite ce-i aici, bătaie de joc. Mergi cu 15 km/h, chiar 10, dacă stau să mă uit bine. Unde o fi, mă, Poliţia la ora asta? Nu-i amendează nimeni. Cum dracu' să ne primească ăştia în UE, frăţioare? Nu se agaţă, mă, niciuna cu coarnele-n container să facem şi noi o pastramă la garaj?”, spune bărbatul care a filmat întreaga scenă.

În imagini se poate vedea cum autoturismele circulă cu dificultate pe a doua bandă, în timp ce oile şi câţiva măgari merg pe prima bandă, sub îndrumarea ciobanilor. Filmarea, făcută în noaptea de luni spre marţi, a adunat mii de vizualizări.

Prezenţa oilor pe Autostrada Soarelui nu este un fenomen izolat, existând numeroase filmuleţe pe Facebook, ceea ce indică un fenomen mai degrabă normal. Reacţia autorităţilor, cu toate acestea, întârzie să apară.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.