Cum arată cea mai nouă porţiune de autostradă din România - VIDEO

Vineri, 28 septembrie, au fost deschişi traficului încă 9,6 kilometri de autostradă.

Cum arată cea mai nouă porţiune de autostradă din România - VIDEO Cum arată cea mai nouă porţiune de autostradă din România - VIDEO

Vineri, 28 septembrie, au fost deschişi traficului încă 9,6 kilometri de autostradă, scrie Digi24.ro. Printre aceştie se află şi podul care face legătura între Gilău şi Nadăşelu, în lungime de 320 metri, astfel că odată cu deschiderea traficului pe acest sector de autostradă, conducătorii auto pot circula pe o lungime de 61 km, între Câmpia Turzii şi Nădăşelu.

Tronsonul dintre Gilău şi Nădăşelu are o lungime de peste 9,6 km, care se adaugă celor 774 de km de autostradă existenţi. Şi sectorul de autostradă deschis circulaţiei vineri face parte din proiectul construirii autostrăzii Transilvania, început în 2004, în baza unui contract semnat cu firma Bechtel International Inc. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.