Cum arăta traficul din Bucureşti în 1967. FOTO-VIDEO

Made in Romania

Cum arăta traficul din Bucureşti în 1967. FOTO-VIDEO Cum arăta traficul din Bucureşti în 1967. FOTO-VIDEO

 


Un clip video postat pe pagina de Facebook Made in Romania ne arata câteva cadre din traficul din Bucureşti de la sfârşitul anilor '70. Imaginile au fost făcute în centrul Capitalei pe Calea Victoriei, Valea Regilor (pe vremea aia se circula cu maşina în acest pasaj), zona Piaţa Universităţii şi Bulevadrul Magheru până la Piaţa Aviatorilor.

Pe traseu putem vedea câteva modele de Lada, Volga şi Moskvich, precum şi mijloacele de transport în comun ale vremii. Nu putem spune că traficul era foarte diferit faţă de zilele noastre. Putem vedea destule maşini pe străzi, iar în câteva zone, parcările se făceau atunci ca şi acum: fiecare pe unde apucă. 

GALERIE FOTO

 

 

Posted by Made in Romania on Friday, January 15, 2016

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.