Cum funcţionează centurile de siguranţă pretensionate. VIDEO slow-motion

Centurile de siguranţă pretensionate sunt elemente de siguranţă simple, dar care îţi pot salva viaţa în cazul unui accident de maşină. În cazul în care nu ştiai cum funcţionează, ai mai jos un videoclip filmat în slow-motion (sau, mai pe româneşte, cu încetinitorul).

Cum funcţionează centurile de siguranţă pretensionate. VIDEO slow-motion Cum funcţionează centurile de siguranţă pretensionate. VIDEO slow-motion

Sistemul de pretensionare a centurilor de siguranţă îţi poate salva viaţa în cazul unui accident de maşină. Ideea din spate este destul de simplă - senzorii de mişcare detectează o decelerare bruscă şi pretensionează centura pentru ca persoana din scaun să fie protejată.

Poţi să vezi cum funcţionează un astfel de sistem în videoclipul de mai jos, care a fost filmat în slow-motion.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.