Cum să dezlipeşti emblemele maşinii cu ce ai prin casă - VIDEO

Emblemele din partea din spate a maşinii pot fi uneori

Cum să dezlipeşti emblemele maşinii cu ce ai prin casă - VIDEO Cum să dezlipeşti emblemele maşinii cu ce ai prin casă - VIDEO

 


Emblemele din partea din spate a maşinii pot fi uneori un simbol al statutului social sau o sursă de mândrie, dar cel mai adesea ele reprezintă nişte simple litere strălucitoare. Pentru cei care vor să scape de acestea le punem la dispoziţie un filmuleţ despre cum pot fi ele îndepărtate. 

Există două moduri de prindere a literelor: fie prin nituri, fie cu ajutorul lipiciului. Tutorialul alăturat se adresează celor care au maşină a căror embleme sunt lipite. Aceştia au nevoie de câteva ustensile pe care este posibil să le aibă deja acasă. Acestea sunt: aţa dentară, surublniţă, o cartela de plastic şi un termos cu apă fierbinte. ”Ingredientul” cel mai important este însă răbdarea.

Pentru a vedea cum se face urmăriţi clipul video de mai jos. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.