Cum să faci o sesiune foto cu o mulţime de Ferrari de colecţie. VIDEO

Pare simplu să faci meseria de fotograf de maşini (sau de jurnalist auto, dacă tot veni vorba). Nu, nicidecum, simplu nu e. Trebuie să ai talent şi mare putere de muncă, dar şi răsplata e pe măsură. Ca atunci când faci o sesiune foto cu o serie de Ferrari de colecţie...

Cum să faci o sesiune foto cu o mulţime de Ferrari de colecţie. VIDEO Cum să faci o sesiune foto cu o mulţime de Ferrari de colecţie. VIDEO

Pare prea simplu să scrii despre maşini sau să să le fotografiezi. Nicidecum, pentru că o sesiune foto reuşită necesită deseori o zi de muncă de peste 12 ore, ca să nu mai punem la socoteală zilele petrecute în post-procesare (precum şi cele pentru pregătirea locului unde are loc sesiunea foto). 

Dar toate greutăţile dispar atunci când ai şansa formidabilă de a fotografia nişte maşini incredibil de frumoase, lângă nişte oameni frumoşi şi pasionaţi, într-un loc în care te poţi bucura liniştit de meseria asta. Hai, delectaţi-vă şi voi!

Ferrari Collection Photoshoot for Forza Magazine - Behind the Scenes from Keown Films on Vimeo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.