Cum să zbori cu motocicleta de Poliţie

În Italia, la Roma, pe Stadio Olympico un australian ne arată ce trickuri poţi face cu motocicleta poliţiei cu ocazia Red Bull X-Fighters.

Cum să zbori cu motocicleta de Poliţie Cum să zbori cu motocicleta de Poliţie

Rider-ul australian de freestyle motocross Blake Williams a supus testelor o motocicletă italiană identică cu cele folosite de Polizia italiană pe Stadionul Olimpic din Roma. "A supus testelor" adică a făcut ce fac sportivii Red Bull cu toate lucrurile pe care pun mâna. Sau picioarele. Sau corpul. Zboară.

Williams va participa la evenimentul de vineri - Red Bull X-Fighter, în faţa unei mulţimi de peste 50,000 de oameni, eveniment desfăşurat în "casa" echipelor AS Roma şi Lazio Roma, pe cel mai provocator traseu de FMX construit vreodată în Italia pentru cei mai buni atleţi de freestyle motocross.

"Manevrabilitatea motocicletei este foarte bună deşi în mod evident este prea grea pentru backflipuri şi lucruri de genul,"a declarat atletul în vârstă de 26 de ani zâmbind. "Suspensiile nu sunt făcute pentru asta. Sunt fericit că voi putea să îmi folosesc propria motocicletă de fresstyle în competiţia de vineri după-amiază."

Red Bull X-Fighters se va desfăşura pentru a doua oară în istoria competiţiei în Roma, pe 24 iunie 2011. În 2010, spaniolul Dany Torres a câştigat pe Stadio Flaminio. Nate Adams s-a clasat pe pozţia a treia în Roma, poziţie care i-a fost suficientă pentru a se impune în clasamentul general."Îmi aduc aminte bine atmsofera," a spus Adams. "Au fost 25,000 de fani şi locul vibra."

Numărul de spectatori se va dubla anul acesta. Vor fi 50,000 de spectatori pe Stadio Olympico, acesta fiind şi unul din stadioanele pe care s-a desfăşurat Campionatul Mondial de Fotbal din 1990.
Motoarele de FMX vor fi ambalate în şase evenimente pe patru continente în acest an. Deja piloţii au zburat în faţa Jumeirah Beach Residence în Dubai şi în capitala Braziliei. După Roma, turul se va îndrepta spre Madrid, Polonia şi Australia.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.