Cum se curăţă eficient maşina de zăpadă: instrucţiuni din Rusia. VIDEO

S-ar putea să surzeşti puţin, dar o să îţi cureţi maşina de zăpadă în doi timpi şi trei mişcări.

Cum se curăţă eficient maşina de zăpadă: instrucţiuni din Rusia. VIDEO Cum se curăţă eficient maşina de zăpadă: instrucţiuni din Rusia. VIDEO

Pe la noi nu prea a mai nins de ceva vreme, dar asta nu înseamnă că în alte părţi ale Pământului nu se depune zăpadă pe maşini în fiecare dimineaţă. Şi ştii şi tu că uneori nu prea ai chef să scoţi racleta ca să dai cureţi maşina. Se pare că şi omul din videoclipul de mai jos a avut o zi din aceea fără chef, doar că el are la îndemână un sistem ingenios de dat la o parte zăpada. S-ar putea să surzească puţin, dar măcar îşi atinge scopul.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.