Cum se testează soft top-ul la GM

GM a dat publicităţi un video prin care explică cum inginerii concernului american testează soft top-ul noului Chevrolet Camaro Convertible.

Oficialii companiei au declarat că, în timpul procesului de dezvoltare a sistemului electric de culisare a soft top-ului, acesta a fost acţionat de 22.500 de ori, ceea ce reprezintă o utilizare de trei ori mai intensă decât media acţionării acoperişului textil de către oricare şofer preţ de zece ani.

Cei de la GM au mai declarat cum că sistemul de acţionare a fost testat şi în condiţii extreme, de la temperaturi de minus 30 de grade Celsius până la temperaturi de plus 77 grade Celsius şi umidatate de până la 95%.

Pe lângă durabilitatea sistemului de acţionare, cei de la GM au mai testat şi impermeabilitatea acoperişului textil cu trei straturi. Aleatoriu, inginerii aleg o maşină de pe linia de producţie şi o supun unui test draconic. Timp de trei minute dau drumu peste maşină la aproximativ 27.255 litri de apă

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.