Cumpărătorii de Corvette îşi pot asambla singuri motorul

Personalizarea a ajuns la un nou nivel, în care clientul nu îşi alege doar nuanţele exterioare şi interioare, ci chiar la asamblarea propriului motor. Şi nu la orice maşină, ci la Chevrolet Corvette.

Aplicând o metodă din agroturism în care vizitatorul participă la activităţile specifice, Chevrolet încearcă să implice şi totodată să educe potenţialii clienţi, oferindu-le şansa să asiste şi chiar să participe la asamblarea propriilor motoare LS7 sa LS9 aferente versiunilor Z06 sau ZR1. Dacă vă gândeaţi că în acest fel GM va cere mai puţin pe Corvette, vă cam înşelaţi întreaga iniţiere în taina fabricării motoarelor costă 5.800 de dolari plus cheltuielile de deplasare. Pentru a vă face o idee cam ce îi aşteaptă pe clienţii care se înrolează în programul Engine Build Expierence la uzina Wixom, priviţi clipul ataşat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.