Cursă nebună între un Audi R8 V10 şi două motociclete [VIDEO]

Incurajaţi de şoferul unui Audi R8 V10, doi motociclişti se angajează intr-o cursă extrem de periculoasă pe o autostradă aglomerată din Brazilia.

Cursă nebună între un Audi R8 V10 şi două motociclete [VIDEO] Cursă nebună între un Audi R8 V10 şi două motociclete [VIDEO]

Probabil vă intrebaţi cum de a putut un Audi R8 V10 să ţină pasul cu cele două motociclete (sau, mă rog, cu una dintre ele), ţinând cont că acestea sunt un Suzuki GSX-R 1000 cu 185 CP din 2009 şi un Kawasaki Ninja ZX-10R de 188 CP din 2008. Ei bine, protagonistul clipului ne răspunde la aceste intrebări menţionând, la descrierea video-ului, că maşina sa a suferit câteva modificări tehnice, în urma cărora puterea motorului a fost mărită la 600 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.