Da, există: service dedicat EXCLUSIV femeilor!

Se numeşte ”Only Girls” şi a fost deschis în Paris. E locul în care femei-mecanic le repară maşinile femeilor-şoferiţe, în timp ce acestora li se face manichiura. Aviz misoginilor: NU CITIŢI următoarele rânduri!

Da, există: service dedicat EXCLUSIV femeilor! Da, există: service dedicat EXCLUSIV femeilor!

Conform deţinătorilor service-ului ”Only Girls”, ideea se adresează tuturor femeilor care se simt intimidate de mecanicii-macho sau pur şi simplu şoferiţelor care se tem să nu fie induse în eroare cu factura reparaţiilor din cauză că nu se pricep la mecanică. Motive serioase, care nu ţin neapărat de feminism.

Service-ul pentru femei e ”puţin” altfel decât un service obişnuit

O caracteristică a acestui service ţine de interacţiunea clientelor cu femei-mecanic (deşi service-ul are angajaţi şi bărbaţi-mecanici), idee care are rolul de a creşte încrederea şoferiţelor în calitatea muncii - practic, femeile-mecanic le explică pe înţelesul lor care sunt problemele maşinii. În plus, service-ul le oferă astfel posibilitatea de a deveni mai experimentate femeilor cu înclinaţii spre mecanică.

”O revizie şi manichiura, vă rog!”

Dar, pentru că timpul de aşteptare pentru servisarea maşinii poate fi plictisitor, ”Only Girls” oferă şi servicii specifice saloanelor de înfrumuseţare, într-un spaţiu special amenajat, pentru ca femeile să se simtă cât mai confortabil. Există chiar şi un loc de joacă pentru copii, aşa încât vizita la service devine o experienţă mult mai interesantă.

”Only Girls” e primul service din Franţa dedicat femeilor, dar nu e primul din Europa - această onoare îi revine service-ului Caroline's Cars, din Marea Britanie, unde femeile-mecanic sunt îmbrăcat în salopete... roz!

Aşa se îmbracă mecanicii de la Caroline's Car

Ce părere aveţi:

AR TREBUI SĂ AVEM ŞI ÎN ROMÂNIA SERVICE-URI DEDICATE FEMEILOR?

Sursa: Vocativ.com, DailyMail.co.uk

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.