Dacă eşti claustrofob, mai bine nu te-ai uita la acest Ferrari strâmtorat

Imaginează-ţi că eşti într-un Ferrari de două sute de mii de euro, pe un drum flancat de ziduri, a cărui lăţime este cu câţiva centimetri mai lat decât maşina ta. Noi am transpirat în palme.

Dacă eşti claustrofob, mai bine nu te-ai uita la acest Ferrari strâmtorat Dacă eşti claustrofob, mai bine nu te-ai uita la acest Ferrari strâmtorat

Nu ştim la ce s-au gândit grecii care au făcut sătucul ăsta atunci când l-au făcut, însă cu siguranţă nu le-a trecut prin cap că, în câteva sute de ani, pe acolo se va rătăci un car de fier de aproape doi metri lăţime. Asta da lipsă de viziune...

Şi nici măcar nu vorbim de orice fel de car de fier, ci unul din ăla care are un căluţ bătut pe metalul scump. Unul de circa 200.000 €, dacă nu ne înşeală memoria. Da, un Ferrari F430 Spider. 

Povestea spune că şoferul acestui Ferrari s-a rătăcit printr-un sătuc din nordul Greciei, în drum spre întâlnirea cu alte două Ferrari-uri. Se pare că a omis semnul de „nu intra cu maşina pe aici, în cazul în care nu vezi cât de strâmt este drumul”. Cert este că, odată ajuns acolo, a hotărât să continue. Atenţie, urmează două minute de „nu cred că o să treacă ŞI pe aici neatins”.

Povestea spune că locuitorii orăşelului au plasat o plăcuţă, la intrarea pe acea cărare, pe care scrie „Ferrari Only”. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.