Dacia Duster - estimări de producţie

Se anunţă cozi mari pentru Dacia Duster la anul viitor, Dacia anunţând că va produce în România 150.000 de unităţi anual, destinate întregului continent.

Dacia Duster - estimări de producţie Dacia Duster - estimări de producţie

Dacia Duster va intra pe piaţa românească în primăvara anului viitor, dar dacă entuziasmul va fi acelaşi ca şi în 2005, anul introducerii Logan, se pare că vom asista la o reeditare a cozilor la dealerii Dacia. Constructorul a anunţat că la Uzina de la Piteşti vor fi produse 150.000 de unităţi anual. Producţia va fi destinată nu doar României, ci întregului continent, prefigurându-se o cerere reziduală destul de mare, care va prelungi considerabil timpul de aşteptare.

Ca să facem comparaţia cu isteria Logan, în 2005 la Mioveni s-au produs 134.887 unităţi plus cele 28.592 de exemplare asamblate la finalul lui 2004. Cu toate că exporturile pentru acest model au început din luna iunie şi iniţial a fost privit cu o uşoară reticenţă, cumpărătorii români tot au trebuit să aştepte la vremea respectivă săptămâni bune.

Factorul decisiv în cazul lui Duster va fi însă preţul, necunoscut încă. Dar cu un tarif avantajos se preconizează că Dacia nu va rămâne cu producţia pe stoc. Din 2011Duster va fi produs şi la uzinele Renault din Brazilia şi Rusia, în 100.000 respectiv 80.000 de exemplare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.