Dacia electrică? Răspunsul acordat de către Carlos Ghosn, şeful Renault Group - VIDEO

Întrebat de jurnaliştii ZF despre posibilitatea de a vedea o maşină electrică Dacia în Europa

Întrebat de jurnaliştii Ziarul Financiar despre posibilitatea de a vedea o maşină electrică Dacia în Europa, Carlos Ghosn, şeful grupului Renault, a spus că piaţa europeană nu este încă prioritară pentru Renault şi modelul nou-lansat K-ZE, ci că se focusează încă pe piaţa din China.

”Încă nu am decis dacă o vom comercializa şi în Europa. Abia am anunţat noul model, va fi născut în China, va avea suficient timp să îşi cucerească poziţia în piaţa din China, iar apoi, dacă business-ul din Europa o va cere, o vom aduce aici. Rămâne de discutat exact sub ce brand şi la ce preţ. Momentan însă prioritatea este piaţa din China”, a spus Ghosn pentru Ziarul Financiar, în cadrul Salonului Auto de la Paris. 

Gigantul auto francez a lansat noul Renault K-ZE electric, dezvoltat pentru piaţa din China, dar ca parte a gamei acces global, de care aparţine şi Dacia.


 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.