Dacia Sandero Grand Tour - zvonuri

Cei de la Worldcarfans.com se întreabă ce va urma după Dacia Sandero. Unul dintre useri le răspunde prin această idee interesantă de break, denumit Dacia Sandero Grand Tour.

Dacia Sandero Grand Tour - zvonuri Dacia Sandero Grand Tour - zvonuri
Deşi în gama Dacia există deja Logan MCV, un break de mari dimensiuni, care oferă până la şapte locuri, polonezul Slawomir Zur a realizat o randare pe baza modelului Dacia Sandero (inspirată din precedenta generaţie Renault Laguna Grandtour), prin care propune un model break familist aproape exclusivist, din punct de vedere al designului.

Ideea nu este neapărat fără viitor, deoarece, recent, oficialii Renault au afirmat că, pe baza lui Logan, vor mai fi concepute încă patru modele, până în 2012.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.