Dacia Sandero - în Europa de Vest

Dacia Sandero va fi lansată pe pieţele din Europa de Vest pe 20 iunie, iar începând cu anul viitor, modelul va fi fabricat, sub marca Dacia, şi la uzina Renault din Maroc, a anunţat, joi, grupul francez.

Dacia Sandero - în Europa de Vest Dacia Sandero - în Europa de Vest
Dacia Sandero va disponibilă în Turcia şi Magreb (Maroc, Algeria, Tunisia) tot din iunie 2008, potrivit unui comunicat al grupului Renault remis, joi, agenţiei MEDIAFAX. Sub marca Dacia, Sandero este produs doar la uzina de la Mioveni, urmând ca din 2009 să fie fabricat şi la fabrica Somaca, din apropiere de Casablanca, Maroc.

"Maşinile dezvoltate pe platforma Logan au fost lansate în 59 de state în patru ani. Unele dintre aceste pieţe, în special cea rusă, indiană şi braziliană, au un potenţial de creştere foarte ridicat", se arată în comunicatul Renault. De asemenea, grupul francez reconfirmă lansarea, până în 2012, a încă patru modele dezvoltate în programul Logan, pe lângă cele cinci existente.

Potrivit directorului de Design Industrial al Renault, Patrick le Quement, gama Logan ar putea include, pe lângă modelele amintite, încă o maşină de familie (MPV) şi un sedan, mai mari decât actualele modele.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.