Dacia sărbătoreşte în iunie luna mediului

Dacia a investit 22 milioane euro în protecţia mediului în ultimii zece ani. Anul acesta, în iunie, Dacia prelungeşte sărbătoarea mediului de la o zi la o lună întreagă prin acţiuni desfăşurate alături de comunitatea locală.

Dacia sărbătoreşte în iunie luna mediului Dacia sărbătoreşte în iunie luna mediului

Dacia a elaborat propria sa politică în domeniu, în conformitate cu Politica de Mediu a Grupului Renault. Investiţia pentru protejarea mediului include peste 6 milioane euro pentru tratarea şi epurarea apelor uzate tehnologice şi menajere, precum şi aproape 3 milioane euro pentru depozitare şi reciclare deşeuri. Platforma de la Mioveni este furnizorul de apă pentru cei 30 000 locuitori ai oraşului Mioveni.

Punerea în practică a politicii de mediu este asigurată de o reţea transversală formată din 65 angajaţi. În ultimii ani, cu sprijinul reţelei de voluntari s-au plantat pe platforma de la Mioveni peste 1600 conifere, iar acţiunile de ecologizare în care s-a implicat reţeaua au avut ca rezultat colectarea a 27 tone de deşeuri.

"Prin tot ceea ce facem urmărim diminuarea efectelor pe care activitatea noastră le-ar putea avea asupra mediului, de la proiectarea unor modele ecologice şi economice până la conservarea resurselor şi reutilizarea lor. Deşi sărbătorim în iunie luna mediului, pot afirma fără nici un dubiu că la Dacia e ziua mediului în fiecare zi", a declarat Jérôme Olive, Director General al Automobile Dacia.

În perioada 1 - 7 iunie Dacia participă împreună cu Agenţia Regională de Protecţie a Mediului Piteşti la activităţi educaţionale pe teme de mediu dedicate liceenilor şi studenţilor (concursuri, prezentări, acţiuni de ecologizare). Inclusiv site-ul daciagroup.com va îmbrăca o haină verde în luna iunie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.