Exclusiv  Dacia Shift 2012

Liviu Tudoran, creatorul Daciei Shift şi recent câştigător al unei burse de studiu la Torino, se prezintă printr-un interviu foarte interesant acordat în exclusivitate site-ului Promotor.ro

04.05.2009:

UPDATE INFO: VEZI INTERVIUL ÎN EXCLUSIVITATE CU LIVIU TUDORAN

03.05.2009: Liviu Tudoran este un tânăr de doar 19 ani, student la Şcoala de Arte din Bucureşti, pasionat de automobile şi care ne prezintă un vehicul foarte interesant la prima vedere. Pornind de la noua identitate de design ce a debutat la Salonul Auto de la Geneva pe Dacia Duster, Liviu a creat un automobil de mici dimensiuni, destinat folosii urbane de către tinerii care-şi achiziţionează prima lor maşină.

Pe lângă un design care preia o parte din linile întâlnite la unele din cele mai cunoscute clădiri din lume, Liviu Tudoran ne propune şi o soluţie tehnică pentru această maşină: punerea în mişcare este asigurată de energia electrică ce poate fi furnizată de două potenţiale surse: o serie de pile cu hidrogen sau un set de baterii litiu-ion.

La final, trebuie să recunoaştem că avem în faţă un exemplar care se apropie foarte mult din punct de vedere al calităţii de prototipul Duster prezentat de Dacia la Geneva, şi care chiar dacă nu are nici o legătură oficială cu cei de la Dacia, în mod sigur va atrage atenţia acolo. De asta ne vom ocupa chiar noi.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.