Dacia va intra în greva iarăşi

După ce şi-a închis porţile în 30 şi 31 octombrie din cauza lipsei cereri pe piaţa internă, Uzina Dacia se vede nevoită să apeleze la aceeaşi măsură pentru alte patru zile în luna noiembrie.

Dacia va intra în greva iarăşi Dacia va intra în greva iarăşi

Dacia va întrerupe producţia în zilele de 13, 14, 20 şi 21 noiembrie, ca urmare a necesităţii de adaptare a programului de fabricaţie la evoluţia pieţei auto. Activitatea nu va fi întreurtă total ci va continua în cele două zile în unităţile de producţie a pieselor de schimb, Centrul CKD, precum şi la departamentele Expediţii vehicule şi Finisări. De asemenea, asamblarea cutilor de viteze, precum şi alte activităţi din cadrul Uzinei Mecanice se vor derula în regim normal.

Salariaţii care vor rămâne la domiciliu ca urmare a întreruperii activităţii vor fi remuneraţi cu 85% din salariul total brut, conform Contractului Colectiv de Muncă Dacia 2008, titrează MEDIAFAX

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.