De la 7 ani la volan...iar mama doarme pe banchetă

Incredibil, dar adevărat. Poliţia din Michigan a tras pe dreaptă o maşină, iar la volan se afla un baiat de şapte ani. Mama acestuia dormea pe bancheta din spate.

De la 7 ani la volan...iar mama doarme pe banchetă De la 7 ani la volan...iar mama doarme pe banchetă

Poliţia din Michigan a tras pe dreapta un Pontiac Sunfire nu din cauză ca şoferul se află sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe interzise, sau că ar fi mers prea încet ci din cauză că şoferul avea vârsta de şapte ani. Mama sa, a decis să-l lase pe băiatul ei la volan căci era prea obosită...aşa că s-a întins pe bancheta din spate pentru un mic somn.

Chiar dacă poliţişti erau pe urmele băiatului de şapte ani, acesta s-a hotărât cu greu să tragă pe dreaptea, pe alocuri, chiar a călcat pedala de acceleraţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.