Descoperă desenele lui Teodor Năstase, un talentat elev de liceu din Iaşi

Teodor Năstase e elev la colegiul de artă „Octav Băncilă” din Iaşi şi spune că marile lui pasiuni sunt desenul şi maşinile. Aşa că le-a îmbinat. Evident, nu?

Descoperă desenele lui Teodor Năstase, un talentat elev de liceu din Iaşi Descoperă desenele lui Teodor Năstase, un talentat elev de liceu din Iaşi

Ştii deja că sunt suficienţi români care s-au remarcat prin desenele lor cu maşini, iar aici îl amintim pe Alexandru Bogdan Mariş, care a îngenuncheat internetul cu conceptul său de Dacia 1300 modernă.

Însă aici nu e vorba de Alex Mariş, ci de Teodor Năstase, un elev al colegiului de arte „Octav Băncilă” din Iaşi. Teodor ne-a trimis pe adresa redacţiei câteva dintre schiţele sale, iar noi credem că sunt foarte bune, motiv pentru care le-am dedicat un material pe site.

„Desenul şi maşinile au fost principalele pasiuni ale mele, aşa că am încercat să fac ceva din asta”, ne-a spus tânărul designer. Şi bine a făcut!

Aruncă o privire în galeria foto ca să vezi tot ce ne-a trimis Teodor şi intră pe site-ul lui ca să fii la curent cu tot ce îi trece prin cap.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.