Designer Renault la constructorul rus Lada

Anthony Grade, vice preşedinte la departamentul de design exterior de la Renault a fost mutat în fruntea diviziei echivalente de la constructorul rus AvtoVaz.

Designer Renault la constructorul rus Lada Designer Renault la constructorul rus Lada

Grade, care a fost la Renault de aproape două decenii va fi mutat la fabrica din Togliatti, ce are o capacitate de producţie anuală de aproape 1 milion de vehicule. Mişcarea are ca principal scop redesenarea întregii game Lada, pentru a o face competitivă chiar şi pe pieţele din Europa de Vest.

Renault a plătit un miliard de euro pentru 25% din acţiunile companiei ruseşti, bani recuperaţi parţial prin plata de către aceasta din urmă pentru folosirea platformei tehnice de la Dacia Logan şi a două motoare moderne franţuzeşti. Astfel, este de aşteptat ca în 3 ani întreaga gană de modele să fie înlocuită, concomitent cu apariţia unor facelifturi, mai ales estetice la maşinile actuale.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.