Detroit 2012: VW Jetta Hibrid

Cu ocazia Salonului Auto de la Detroit 2012, cei de la VW lansează cel de-al doilea model cu propulsie electrică, VW Jetta.

Detroit 2012: VW Jetta Hibrid Detroit 2012: VW Jetta Hibrid

Cel de-al doilea model hibrid din oferta germanilor de la VW, după Touareg, este VW Jetta. Modelul a fost prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Detroit 2012. Maşina este propulsată de un motor pe benzină de 1,4 litri TSI, capabil să dezvolte o putere de 150 CP şi de un motor electric de 27 CP, ambele cuplate la transmisia automată cu şapte rapoarte DSG.

Din datele tehnice reiese că maşina este capabilă să accelereze de la 0 la 100 km/h în 9 secunde, iar consumul mediu de carburant este de 5,2 litri/100 km. Pe de altă parte, maşina este echipată cu o funcţie "E Mode", care permite rularea exclusiv electric preţ de doi kilometrii la o viteză de maxim 70 km/h.

Lansarea în Europa a acestui model este asteptată undeva pe la sfărşitului anului 2012, începutului lui 2013.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.