Din ciclul: înfruntări irelevante - Audi A6 quattro vs. Subaru Outback pe zăpadă

Care e mai bun pe zăpadă: sistemul quattro de la Audi A6 sau sistemul AWD de la Subaru? Aparent, acest video răspunde la întrebare. Doar aparent...

Din ciclul: înfruntări irelevante - Audi A6 quattro vs. Subaru Outback pe zăpadă Din ciclul: înfruntări irelevante - Audi A6 quattro vs. Subaru Outback pe zăpadă

Dacă tot stăm pe-acasă zilele astea, să vedem ce mai poate face omul când se plictiseşte iarna. De exemplu, să vadă care e mai puternic pe zăpadă, un Audi A6 quattro sau un Subaru Outback AWD? A6-le are anvelope Dunlop, ne spun cei care au făcut clipul, iar Outback-ul are anvelope Nokian.

Însă diferenţele nu se opresc aici - remarcaţi cum acţionează sistemul quattro faţă de sistemul AWD... Şi poate ne explicaţi şi motivele victoriei :)

Via: Rallye-Magazin

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.