DIRT 3 Trailer oficial

În fiecare dintre noi există un Ken Block, care spre disperarea prietenelor, soţiilor, părinţilor, îşi va descătuşa nevoia de viteză în 2011 în noul DIRT 3.

Seria DIRT reprezintă drogul principal pentru cei care adoră raliurile şi acţiunea la maxim. După primele două versiuni apărute în 2007 şi 2009, respectând intervalul tradiţional, în 2011 va apărea cea de-a treia creaţie a celor de la Codemasters, DIRT 3. Aceasta va reflecta la fel lumea raliurilor, dintr-o perspectivă americanizată, avându-i drept eroi pe Ken Block, Dave Mirra sau Tanner Foust. Dar de data asta modelele folosite vor urma tendinţele recente de downsizing in raliuri, vedeta fiind Ford Fiesta Monster. Cireaşa de pe tort va fi proba Gymkhana, după cum se poate vedea şi din trailerul oficial.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.