DOCUMENT OFICIAL - Situaţia reală a reţelei de transport din România. Cum ne deplasăm mai repede: maşină sau tren?

Sunteţi de acord?

DOCUMENT OFICIAL - Situaţia reală a reţelei de transport din România. Cum ne deplasăm mai repede: maşină sau tren? DOCUMENT OFICIAL - Situaţia reală a reţelei de transport din România. Cum ne deplasăm mai repede: maşină sau tren?

Există o dezbatere lungă privind mijlocul de transport cu care ne putem deplasa mai rapid pe distanţe mari în România: maşină sau tren. 

Maşina este mai comfortabilă şi, mai nou, în grupuri mai mari, mai ieftină decât trenul. În acelaşi timp, trenul îţi permite să te odihneşti pe parcursul călătoriei, iar în cazul unei călătorii mai lungi, să ajungi la destinaţie chiar odihnit, existând opţiunea de cuşetă.

Cum arata documentul cu echiparea minimă cerută de poliţişti de la Renault si Porsche pentru maşinile lor de patrulare

 

EXCLUSIV ProMotor - Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

Potrivit Master Plan-ului de Transport pe 2015, lansat de Ministerul Transportului, majoritatea distanţelor dintre Bucureşti şi oraşele mari din România pot fi parcurse cu maşina cu cel puţin o oră mai rapid decât cu trenul.

Cea mai mare economie de timp se face în cazul unui drum Bucureşti-Satu Mare, când drumul, în cazul în care se optează pentru maşină, poate fi mai scurt cu 5 ore.

Singura distanţa care poate fi străbătută în acelaşi timp, indiferent dacă se alege maşina sau trenul, este Bucureşti-Constanţa, în 2-3 ore.

Regulile obţinerii şi reînnoirii permisului se schimbă pentru cel puţin 270.000 de români. Ce este apneea în somn şi ce semne are. Aplicaţia care îţi spune dacă eşti afectat

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.