Doza de pasiune a zilei: motor Porsche în miniatură, complet funcţional. VIDEO

Şi, ca şi cum nu ar fi de ajuns, a fost făcut în urmă cu vreo 40 de ani.

Doza de pasiune a zilei: motor Porsche în miniatură, complet funcţional. VIDEO Doza de pasiune a zilei: motor Porsche în miniatură, complet funcţional. VIDEO

Ştim deja de existenţa unui V8 de 48 cmc complet funcţional. Dar azi e timpul pentru o doză de pasiune în format boxer. Cu alte cuvinte, ceea ce vezi în videoclipul de mai jos este un motor de Porsche în miniatură, construit în urmă cu aproximativ 40 de ani de un constructor de instrumente de precizie din Ţările de Jos. Totul a fost făcut după schiţe oficiale şi, după cum se poate observa, lucrurile merg şi se aud minunat.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.