“Drive & Seek” promovează noul Mercedes-Benz C-Class Coupe

Vezi aici un scurtmetraj de 9 minute plin de acţiune şi aventură în care este promovat cel mai nou model din gama Mercedes-Benz, C-Class Coupe.

Noua campanie de promovare a noului Mercedes C-Class Coupe, denumită "Drive & Seek", ne prezintă un film plin de suspans în care îşi face apariţia şi Kate Nauta, frumoasa actriţă din Transporter 2. Aceasta, împreună cu alte două personaje feminine, joacă rolul unor tipe care jefuiesc o bancă. Ce se întâmplă de aici încolo, puteţi urmări în VIDEO-ul de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.