Drumul expres Brăila-Galaţi a fost scos la licitaţie. Valoarea contractului depăşeşte 530 milioane de lei

Proiectarea şi execuţia drumului expres Brăila – Galaţi au fost scoase la licitaţie. Valoarea contractului depăşeşte 530 milioane de lei. Termenul total de execuţie şi garanţie este de 94 de luni.

Drumul expres Brăila-Galaţi a fost scos la licitaţie. Valoarea contractului depăşeşte 530 milioane de lei Drumul expres Brăila-Galaţi a fost scos la licitaţie. Valoarea contractului depăşeşte 530 milioane de lei

Potrivit CNAIR, joi a fost postat în sistemul electronic de achiziţii publice (SICAP) anunţul de participare pentru procedura de atribuire a licitaţiei deschise, având ca obiect „Proiectare şi Execuţie Drum Expres Brăila - Galaţi” în lungime de aproximativ 11 km. Valoarea estimată a contractului este de 530.312.447,16 lei fără TVA.

Durata contractului este de 94 luni şi cuprinde 10 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie a acestora. Durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câştigător.

Potrivit CNAIR, „construirea acestui obiectiv are ca scop creşterea mobilităţii persoanelor şi a mărfurilor şi dezvoltarea infrastructurii de transport regionale şi locale”. Data limită de depunere a ofertelor este 10 decembrie 2019.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.