Drumul expres Brăila-Galaţi a fost scos la licitaţie. Valoarea contractului depăşeşte 530 milioane de lei

Autor: Cristian Agatie 03 oct. 2019 Știri auto

Potrivit CNAIR, joi a fost postat în sistemul electronic de achiziţii publice (SICAP) anunţul de participare pentru procedura de atribuire a licitaţiei deschise, având ca obiect „Proiectare şi Execuţie Drum Expres Brăila – Galaţi” în lungime de aproximativ 11 km. Valoarea estimată a contractului este de 530.312.447,16 lei fără TVA.

Durata contractului este de 94 luni şi cuprinde 10 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie a acestora. Durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câştigător.

Potrivit CNAIR, „construirea acestui obiectiv are ca scop creşterea mobilităţii persoanelor şi a mărfurilor şi dezvoltarea infrastructurii de transport regionale şi locale”. Data limită de depunere a ofertelor este 10 decembrie 2019.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide