Dude, your car! Aplicaţia care îi pune pe jar pe prietenii tăi

Există unii proprietari de maşini care ţin foarte mult la jucăriile lor pe patru roţi. De fapt, dacă stau puţin şi mă gândesc, nu cred că este cineva pe lumea asta care să nu facă ochii cât cepele când vede o poză cu maşina proprie în flăcări.

Dude, your car! Aplicaţia care îi pune pe jar pe prietenii tăi Dude, your car! Aplicaţia care îi pune pe jar pe prietenii tăi

Sunt destul de sigur că ai alerga cât te-ar ţine picioarele dacă ai vedea o poză în care maşina ta e în flăcări, chiar dacă valoarea ei nu depăşeşte nici 1.000 de euro. Acum gândeşte-te cum s-au simţit oamenii din videoclipul de mai jos, care au văzut poze cu propriile supermaşini de sute de mii de dolari în flăcări. 

Partea bună e că acele poze erau trucate cu ajutorul unei noi aplicaţii de iPhone, denumită sugestiv Dude, your car! Născocirea tehnologică are un preţ de 0,99 dolari americani şi îţi permite să faci tot felul de stricăciuni virtuale la maşini pe care le pozezi pur şi simplu pe stradă - de la simple zgârieturi la incendii şi roţi blocate. Acum că ai aflat, te rog: fii blând cu prietenii tăi.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.