După două accidente violente, “hamsterul” e în pericol :(

E simplu, şi-a stricat creierul

După două accidente violente, “hamsterul” e în pericol :( După două accidente violente, “hamsterul” e în pericol :(

Glumă - neglumă, dar dacă nu e glumă? Grand Tour s-ar putea să rămână infirm după o veste recent - publicată în Daily Mail.

Deşi părea că şi-a revenit după al doilea accident 99% mortal din viaţa lui, Richard Hammond dă semne de instabilitate mentală. Colegul lui May şi Clarkson a stat două săptămâni în lumea de dincolo după un accident în 2006, la 463 km/h. A încercat să scoată un record de viteză cu o maşină cu motor cu reacţie. Atunci, cauciucul dreapta-faţă a explodat şi Hammond a pierdut controlul maşinii pe pista din Elvington, un sătuc de lângă oraşul York, Anglia. Atunci el a avut mari probleme mentale, a fost la psihiatru din cauza unei depresii puternice şi şi-a revenit greu şi fizic.

Anul trecut, Richard Hammond, una dintre cele trei vedete BBC Top Gear  care acum au show-ul Grand Tour (Amazon e producător), a făcut-o lată a doua oară. S-a răsturnat cu o maşină electrică de 2.3 milioane de euro, care a mai şi ars complet. El a fost imediat dus la spital cu elicopterul. Şi acum se întreabă lumea cum a scăpat şi dacă nu a fost cumva o scamatorie de’a producătorilor pentru promovarea emisiunii.

Maşina a luat foc toată, iar Hammond a ieşit cu o fractură la genunchi. Nici Jeremy Clarkson, Nici James May nu şi-au explicat cum de a mai ieşit Hammond întreg din aşa ceva. Din maşină nu a mai rămas nici umbra. Clarkson, colegul şi prietenul lui, a spus pentru Sunday Mirror că pe Hammond nu-l ţine memoria mai mult de 5 secunde. Iar asta e din cauză că s-a dat peste cap şi că şi-a făcut praf creierul: “Nu poate să-şi amintească nimic. Asta pentru că nu-l interesează nimic, dar şi din cauza problemelor care i-au apărut la creier”.

Jeremy Clarkson face topul maşinilor după mintea lui. Ai aceeaşi părere pentru locul I?

Ceva ne face să credem că băieţii au o caterincă în creier, mai ales din felul cum spune Clarkson lucrurile. Cât de dureros ar fi umorul englezesc în situaţii la limită, o relaţie de zeci de ani cu unul dintre cei mai buni doi prieteni nu-ţi permite să fii atât de dur şi direct, să vorbeşti despre sanitatea pierdută a unui om de parcă ai fost la supermarket şi nu ai mai găsit şerveţele parfumate la ofertă.

Alexandru banu

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.