Ediţie specială Volvo Ocean Race

Constructorul suedez celebrează startul competiţiei Volvo Ocean Race prin această ediţie specială ce va fi disponibilă pe modelele V60, V70, XC60 şi XC70.

Ediţie specială Volvo Ocean Race Ediţie specială Volvo Ocean Race

La exterior, noua ediţie specială Ocean Race propune pentru modelele Volvo, două noi culori speciale pentru caroserie, Ocean Blue II şi Electric Silver, jante din aliaj cu un design inspirat de mişcarea valurilor oceanului şi câteva elemente cromat.

Modificările aduse interiorului, aduc aminte de luxul şi eleganţa ambarcaţiunilor de lux. Scaunele au fost îmbrăcate în tapiţerie din piele de culoare neagră sau bej şi imprimate cu logo-ul Volvo Ocean Race. Panourile uşilor, preşurile din material textil şi chiar copertina portbagajului care acoperă bagajele au fost, de asemenea, personalizate.

Volvo se aşteaptă să vândă aproximativ 7.500 de ediţii Ocean Race pe an, în special pe pieţele din Anglia, Suedia, Germania şi Italia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.