Ei sunt părinţii supercarului modern: Lamborghini Miura şi Countach

Ferruccio Lamborghini te iartă pentru glumele pe care le-ai făcut, legat de tractoare, la adresa lui. El ştie că tu îi eşti recunoscător pentru că a creat cel mai tare produs al lumii auto: supercarul.

Ei sunt părinţii supercarului modern: Lamborghini Miura şi Countach Ei sunt părinţii supercarului modern: Lamborghini Miura şi Countach

Englezii de la Car Magazine au avut ocazia să scoată la plimbare două figuri de mare notorietate în rândul împătimiţilor auto: Lamborghini Miura şi Lamborghini Countach. Dacă le priveşti, poţi spune convins că reprezintă exemplu concret de antiteză: contrastul de forme dintre Miura şi Countach nu-ţi aduc niciun indiciu referitor la legăturile de rudenie dintre cele două. Şi nici n-ai spune că le desparte o diferenţă temporală de doar cinci ani. 

În ciuda contrastelor, aceşti doi copii ai lui Lamborghini au dat naştere termenului de „super-maşină” şi tuturor maşinăriilor fascinante care s-au adăugat acestui grup elitist.

În mod absolut normal, apare întrebarea nu-altcumva-decât-sadică: dacă ar fi să alegi, pentru o legătură pe viaţă, una dintre cele două, căreia i te-ai supune? Miurei sau lui Countach?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.